Victorinox 5.8448.16 filetovací nôž na ryby

Kód: 5.8448.16
Neohodnotené
25,50 €
7-11 dní
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Široká ponuka
Široká ponuka kvalitných značiek
tovar od popredných výrobcov
Záruka spokojnosti
Záruka spokojnosti
bezpečné balenie a doručenie bez poškodenia
Zákaznícka podpora
Špičková zákaznícka podpora
profesionálna pomoc a poradenstvo pri výbere
výdajné miesta
Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku

Podrobný popis

Filetovací nôž 5.8448.16 z kolekcie Victorinox - Swibo má rovnú flexibilnú čepeľ s hladkým ostrím na filetovanie menších rýb s dĺžkou čepele 16 cm. Mäsiarske a kuchynské nože z kolekcie Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte jedinečnej žltej farby. Začiatok rukoväte je rozšírený kvôli ochrane prstov aj dlane a tým sa zvyšuje bezpečnosť pri ich používaní. Sú pevné, dobre sa držia, poskytujú ľahkú a presnú manipuláciu. Sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli sú pripevňované zatavením, čo poskytuje požadujúcu hygienickú ochranu. Je možné ich sterilizovať až do teploty 120°C. 

 

Mäsiarske nože z kolekcie Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte jedinečnej žltej farby čím sa zvyšuje ich bezpečnosť pri ich používaní. Sú to vysoko kvalitné profesionálne mäsiarske a kuchynské nože, ktoré sa dobre držia a poskytujú ľahkú a presnú manipuláciu pri práci s nimi. Sú určené na porcovanie, vykosťovanie, rezanie, krájanie, prerážanie a rozrabanie mäsa pri zabíjačkách alebo v kuchyni. Sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli sú pripevňované zatavením, čím poskytujú požadovanú hygienickú normu a ochranu. Je možné ich sterilizovať až do teploty 120°C. Sú vhodné do prefesionalnych prevádzok, ako aj do domácnosti. Kvalitné a ostre čepele sú ideálnym pomocníkom pre každého mäsiara.

 

Kategória noža:Nôž s pevnou čepeľou
Materiál rukoväte: Polypropylén
Materiál čepele:X55CrMo14
Tvrdosť ocele:56 HRC
Hrúbka čepele:1,4 mm
Dĺžka čepele:16 cm
Celková dĺžka: 29,5 cm
Hmotnosť:  108 g
Využitie noža:Filetovací nôž

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: