Nôž Miguel Nieto Cheyenne 1198

Kód: 1198
Neohodnoceno
Značka: Miguel Nieto
1 820 Kč –10 %
758 noz miguel nieto cheyenne 1198
1 820 Kč –10 % 1 638 Kč
Skladom (1 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Široká ponuka
Široká ponuka kvalitných značiek
tovar od popredných výrobcov
Záruka spokojnosti
Záruka spokojnosti
bezpečné balenie a doručenie bez poškodenia
Zákaznícka podpora
Špičková zákaznícka podpora
profesionálna pomoc a poradenstvo pri výbere
výdajné miesta
Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku

Detailní popis produktu

Miguel Nieto CHEYENNE 1198 je nôž s pevnou čepeľouje vhodný na používanie v lese, na kempovanie, turistiku, outdoor. Čepeľ noža v prevedení full tang ma dĺžku 10 cm, hrúbku 3 mm a je vyrobená z nerezovej ocele 1.4116 s tvrdosťou do 58 HRC. Rukoväť nožíka je vyrobená z kučeravej brezy a je tvarovaná tak, aby sa dobre držala. Súčasťou noža je hnedé kožené puzdro.

 

UPOZORNENIE: Rukoväť noža Miguel Nieto CHEYENNE 1198 je vyrobená z prírodného dreva. Každé drevo je originálne a jedinečné, preto sa môže rukoväť každého noža líšiť od ilustračného obrázku.

 

Nože Miguel Nieto patria pre svoju cenovú dostupnosť, vysokú kvalitu spracovania a kvalitu používaných materiálov medzi vyhladávanú značku. Miguel Nieto je tradičný španielsky výrobca, ktorý svoje nože vyrába v španielskom meste Albacete od roku 1957. Na výrobu čepelí používa rôzne druhy nerezových ocelí ako 1.4116 s tvrdosťou 58-60 HRC, Sandvik 14C28N s tvrdosťou 59-61 HRC, Böhler N690 s tvrdosťou 58-60 HRC. K výrobe rukovätí na nože používa prírodné materiáli ako sú jelení paroh, z drevín cocobolo, oliva, kučeravá breza, a z nových moderných kompozitných materiálov mikartu, G10 alebo katex pre ich vysokú odolnosť a pevnosť.

 

Kategória noža: Nôž s pevnou čepeľou
Materiál rukoväte: Kučeravá breza
Materiál čepele:AN-58 
Tvrdosť ocele:58-60 HRC
Hrúbka čepele:3 mm
Dĺžka čepele:10 cm
Celková dĺžka: 21 cm
Hmotnosť:  132 g
Puzdro:Kožené
Využitie noža:Outdoorový nôž

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: